Top 8 gratis lydbogsafspillere til Windows PC

Større udgivere tester denne billige MP3-metode til distribution af lydbøger. Da YouTube leverer annoncefrit indhold til premium-abonnenter og gratis indhold med annoncesupport, da de udgør en stor del af deres indtægter, ville det være før end senere, du kunne se dine yndlingsfilm. Det bliver interessant at se, hvordan tingene står i 2009! Nu, hvor min periode på Odyssey Award udvalget nærmer sig slutningen, vil disse fantastiske kasser fuld af de nyeste titler fra udgivere stoppe magisk optræder på min veranda, og jeg bliver nødt til at begynde at finde andre måder at tilfredsstille min afhængighed. Det betyder, at disse DRM-fri titler kan indlæses på enhver form for medieafspiller – iPod, mobiltelefon, Creative Zen, uanset hvad.

For at bruge det offentlige biblioteks lydbøger, der kan downloades, skal du have en ikke-iPod-afspiller – en barriere for mange af mine elever. Du kan matche det med to gadgets i mellemtiden – hvilket indebærer, at du kan streame musik fra din mp3-afspiller og stadig svare forbavsende ind. Du kan vælge, hvordan du vil lytte til lydbøger: Direkte fra loyale bøger kan du downloade MP3’er af kapitlerne sammen på én gang ved hjælp af en ZIP-fil, downloade hele lydbogen i en M4B-fil til iPhones og iPods, streame dem fra din smartphone og endda få lydbogen gennem RSS-læsningen. Men hvis det kommer til at arbejde ud på gym eller lytte til den nyeste titel, jeg ved, hvilken en jeg ville vælge.

20 – ikke behov for noget fancy.

Annuller gym medlemskab &lytte til litteratur, mens brænde kalorier ved at gå. Men bedre at forbruge lydbøger og samtidig blive fysisk fit – som min anden favorit måde at lytte er, mens madlavning udarbejde godbidder i køkkenet! Udgivere skal roses, da de søger nye metoder til at “udskrive” værker digitalt, samtidig med at en forfatters levebrød. Så du kan prøve disse spillere en efter en og afhente en fungerer bedst til at spille lydbøger. Post-Thanksgiving salg har masser af spillere for mindre end $ 20 – ikke behov for noget fancy. Jeg kan ikke vente, bedste lydbøger indtil alle lydbøger er blevet sat fri! Det gode ved Audible er, at hvis du ikke kan lide en lydbog, du har købt, kan du bytte den gratis.

For eksempel er det meget lettere at lytte til en episode af Patrick O’Shaughnessys “Invest Like the Best” meget lettere femtende gang end første gang, når du ved, at showet begynder med en ansvarsfraskrivelse, så indeholder Patrick, der stiller gæsten stadig mere specifikke spørgsmål og slutter med, at Patrick spørger gæsten om det venligste, nogen nogensinde har gjort for dem. Hvis du er en person, der er en stor fan af klassiske stykker, så er dette websted det allerbedste for dig. Spørgsmål: Hvad er de bedste steder for gratis lydbøger online? Det bedste er, at du kan frigøre din enhedsplads ved at holde alt på din pc.

Comments are closed.