Tips til at sælge på Ebay

OK, så du har besluttet, du vil sælge en vare i ebay være det en dvd, frimærkesamling eller hvad. Hvordan skulle du gå om at få den bedste mulige pris?

Først og fremmest bør du gøre nogle forskning i hvad priser lignende elementer har henter. Du kan bruge ebay’s ‘afsluttede lister’ værktøj til at gøre dette. Dette viser dig, hvad er blevet solgt og hvad pris og deles ned i produktkategorier. Dette vil give dig en god rettesnor for, hvilken pris du kan forvente at opnå.

Det næste vigtige skridt er din åbning pris. Du ønsker ikke at sætte en høj åbning pris, der vil skræmme tilbudsgivere. Det er langt bedre til at åbne med en lav reserve og håber, at dette tiltrækker flere tilbudsgivere. Det er et faktum, at folk er tegnet til emner med bud på dem allerede. At have flere tilbudsgivere kan føre til udbudsprocedurer og du er mere tilbøjelige til at modtage en højere endelige pris. For at begrænse risikoen for varen vil for en meget lav pris skal du angive en mindstepris – hvis dette ikke nås, så varen ikke vil blive solgt.

Overvej at bruge en “Køb det nu”. Nogle tilbudsgivere kan ikke lide at vente til slutningen af en auktion og vil hellere ‘impuls køb’ i den viden, de har vundet auktionen. Andre tilbudsgivere nyde spændingen ved auktionen. Hvis du har mere end én af produktet det kan være værd at overveje at sælge en vare på en købe det nu og som en normal bud auktion – dette vil dække dig begge veje.

At have en god beskrivelse og foto er meget vigtigt. Jeg har set utallige usolgte varer hvor produktet var sikkert meget godt, men en forfærdelig foto gør det ser forfærdeligt. Hvis det er relevant, brug en scanner til fx frimærker, men til større ting tage billeder ved hjælp af et digitalt kamera og fortsætte med at tage billeder indtil du får et godt billede. Et godt billede er værd en 1000 ord! Tilbudsgivere er instinktivt drages mod varer med fotos og dem uden. Give så mange oplysninger som du kan, betingelse, alder, producent, model nummer osv. Hvis du var at sælge et tv for eksempel, Fortæl seeren at det er et Phillips 32″ fladskærms-tv modelnummer P2350, to år gammel i perfekt orden.

Endelig, Sørg for at du giver alle detaljer for post og emballage. Jeg har været fanget før når køber et lille punkt hvor jeg troede portoen ville være øre; sælgeren oplyse ikke portoen kostede indtil efter auktionen og jeg havde et grimt chok. Jeg er ikke den eneste dette er sket for så sørg for at du afslører din Porto og pakning afgifter eller du kan miste nogle potentielle tilbudsgivere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *