Refinansiering dit lån

Refinansiering dit hjem eller ejendom er en stor beslutning, der kan drastisk påvirke din økonomiske fremtid, for den gode eller den dårlige, afhængigt af hvor smart du går om processen. Tag dig tid til at udforske alle de forskellige refinansieringsmuligheder, du har til rådighed for dig. Mange låne agenter tilbyder dig refinansiering tilbud, der synes for godt til at være sandt, og mens de fleste af dem synes at have dine bedste interesser på hjerte, så prøv at huske på, at de ikke er betalt, medmindre de godkender dig for et lån-og du tager det. Refinansiering dit realkreditlån kan sænke dine månedlige betalinger, sænke mængden af renter du betaler på dit lån, eller endda forkorte varigheden af dit realkreditlån uden at skulle betale en straf for tidlig pant betale sig.

Refinansiering et realkreditlån normalt indebærer at tillade et lån selskab til at betale din oprindelige boliglån til gengæld for dig hvor mye kan jeg låne forbrukslån underskrive en lånekontrakt med dem. De fleste gange, det andet lån er mere fordelagtigt at den morgagee, især for den nuværende tid.

Der er et par ting, du ønsker at overveje, når de forsøger at beslutte, om ikke at refinansiere dit boliglån. Første off, en långiver normalt opkræver gebyrer på et punktsystem; de punkter på dit realkreditlån kan variere overalt fra nul point til fire, afhængigt af kreditværdighed låntager, og den type långiver, du bruger. Nogle långivere kan tilbyde en meget lavere rente med et højere antal point, mens andre kan tilbyde en højere rente og kun nul til et punkt involveret. Points er gebyrer, der svarer til en procent af lånets pålydende værdi. Et $200.000 lån med tre point ville koste låntager $6.000 op foran. Et lavere antal rabat point kan forårsage lånet til at have en højere rente end det lån, du tænker på refinansiering, måske forårsager dit lån til at koste dig mere i sidste ende.

Selvfølgelig, når man tænker på refinansiering, vil du ønsker at sikre, at det vil være i din fordel! Straffen omkostninger ved at betale off dit lån eller realkreditlån tidligt, omkostningerne ved at vurdere dit hjem, relaterede advokatomkostninger, afregning gebyrer, og lukning omkostninger er alle beløb, der bør tages i betragtning, når man er refinansiering. Hvad angår deres nuværende lån, er det alle omkostninger, der oftere end ikke er blevet taget hånd om, og du kan gøre tingene værre for dig selv ved at tage disse ting på igen, især hvis din grund til refinansiering er en temmelig stram finansielle Situation.

Den fejl ikke at gøre, er at refinansiere for at redde dit realkreditlån, for at holde en bank eller långiver fra afskærmende på din ejendom. Mens nogle gange situationer som denne er uundgåelig, låntagere, der forsøger at refinansiere deres ejendomme og hjem under forhold som dette ofte ender hovedsagelig betaler mere end de var, at redde deres ejendom og muligvis skade deres kredit i Proces.

Leave a Reply