Baby Cribs – at finde den rigtige

Før du går på udkig på baby cribs bør du bestemme dit budget. En god ide er at have en prisklasse til at arbejde med. Dette vil give mulighed for flere valgmuligheder i det lange løb.

Den største bekymring, bør du have uanset om du køber en ny krybbe eller en brugt en. Krybbe skal opfylde regering standarder. Når du sammensætte krybbe nok så følge producentens anvisninger præcis for at sikre den største mængde af sikkerhed for dit barn. Det bør også anvendes korrekt.

Sikkerhedshensyn omfatte madrassen. Madrassen skal være fast og stramt montering og der bør være nogen mangler eller brudt hardware. Der bør være nogen mangler eller løs lameller. Lameller bør ikke være mere end 2 3/8 inches fra hinanden – om bredden af en sodavand kan. Der bør være ingen udskæringer i foden eller hovedgærder. Hvis der er Hjørnestolperne bør de ikke mere end en sekstendedel af en tomme over foden eller hoved bar.

Nedklappelige sider på en krybbe er meget praktisk og er sandsynligvis den mest anvendte funktion på ethvert barnesengen. Faste sider har ikke drop down funktion og er fantastisk til høje mennesker eller dem, der vil kun lejlighedsvis bruger krybbe.

De fleste forældre vælger en enkelt dropdown-sidet krybbe, der giver mulighed for nemt løft baby ud af krybbe og placere ham i en krybbe. Dette er især praktisk, hvis din krybbe er placeret mod væggen. Dobbelt rullegardin dobbeltsidet Krybber er et populært valg blandt de forældre, der har plads til at placere krybbe, så det ikke er mod væggen.

Der er flere måder i hvilke drop sider kan sænkes. Der er i knæ skub håndtaget og alt du skal gøre er lean dit knæ mod den krybbe side og det vil falde. Dette er praktisk, hvis du har din baby i armene.

Knæ skub sider kan være den mest almindelige type tilgængelige. En anden almindelig type er fod bar. Du balance mellem på den ene fod og skubbe baren med den anden til at sænke siden. Der er dobbelt udløsningsmekanisme drop. Der er håndtag i begge ender af krybbe og du har brug for begge hænder fri til at bruge dem. Du klemme udløser og derefter siden vil falde. Problemet med denne type er, at hvis du har baby i armene vil det være næsten umuligt at operere.

Hjulene på en krybbe er et stort aktiv, fordi det gør krybbe nemmere at flytte at rengøre eller hente tabte legetøj samt skiftende sengetøj. Kontroller hjul er stærk og let vende. Hvis du tror, du skal bruge dem, kan du sætte dem til side, hvis du ombestemmer dig.

Der er justerbar madras højder på alle babysenge med undtagelse af de billigste modeller af barnesenge. Parameteren tre holdning er tilgængelige og det klogeste valg. To højde holdning er acceptabel. Enkelt højde madras er ikke et sikkert valg fordi som dit barn vokser madrassen bør sænkes til forhindre ham fra kravle ud af krybbe eller vælte ud af krybbe.

Du bør se på madras understøtter så godt. Nogle har vinyl stropper, der kunne slides og pause andre har metal bar understøtter, som er en bedre løsning. Den bedste mulighed er dog en metal fjedersystem hvor hele madrassen er understøttet og er den mest holdbare af de tre muligheder.

Leave a Reply